Wil je ook een mooie, jonge en stralende huid?

Huidverbetering_01

HOE KUNNEN WE JOU HELPEN?

 • De huid verstevigen en liften van de contouren
 • Een frisse en egale tint geven
 • Littekens verminderen
 • Verfijnen van open poriën

WAT ZIJN DE OORZAKEN VAN HUIDPROBLEMEN?

Het verouderen van de huid heeft niet alleen met ‘ouderdom’ te maken. Er zijn verschillende oorzaken:

 • Zonnebaden
 • Stress
 • Slechte voeding
 • Weinig slaap
 • Hormonale schommelingen
 • Erfelijke factoren
 • Het ouder worden natuurlijk

WELKE HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN BIEDEN WE JOU AAN?

SPOT REDUCER

Met dit apparaat verwijderen wij in enkele minuten je pigmentvlekjes. Met deze behandeling brengen wij geen schade toe aan de huid, dit is zeer veilig.

De Babor Tech Spot Reducer  bevriest met behulp van CO2-gas binnen enkele seconden doelgericht de pigmentvlek tot -27 graden. De extreme kou laat het water in de cellen en de ruimte tussen de cellen bevriezen. Bevroren water zet uit en laat de celmembranen springen. Het behandelde, oppervlakkige weefsel maakt zich zo los van de cel, droogt uit, wordt naar boven gebracht en valt na 10-14 dagen af. De huid is hierna roze en dient enkel nog beschermd te worden tegen de zon! prijs: €40 (dit voor ong. 4 kleine vlekjes)

Teamfoto Instituut Hilde Declerck Torhout

HUIDANALYSE MET BABOR DERMA VISUALIZER

Met dit toestel tonen we hoe je huid er tot in de diepte uitziet. Deze camera , met 80-voudige zoom maakt de perfecte beeldweergave van jouw huid. Zo kunnen we dé perfecte verzorging en de producten voorstellen die u nodig hebt.

Duurtijd 45min €50
In combinatie met een gezichtsverzorging €25

(Bij aankoop van 150 euro producten is deze test gratis.)

DOCTOR BABOR, DE PROBLEEMOPLOSSER

Dit gamma producten is de probleemoplosser bij rimpels, pigmentvlekken, open poriën, striemen, littekens, vale huid, huidschilfers, … Deze producten kunnen ook gezien worden als ondersteuning bij plastische chirurgie, botox…

Verwentijd: 1.5 uur vanaf €80

MICRODERMABRASIE + ULTRASONE GOLVEN

HuidverbeteringMicrodermabrasie is een zeer intensieve peeling voor de huid. Hierbij worden microkristallen op de huid geprojecteerd en zo zet het de regeneratie in gang, je huidcellen worden dus vervangen! De huid is gladder, mooier! Fijne lijntjes, rimpels, littekens, acnelittekens, doffe huid, een onzuivere huid,… We kunnen elk huidtype behandelen met deze intensieve peeling. Ook de celdeling wordt hier gestimuleerd en zo gaat elastine- en collageenproductie de hoogte in!

Bovendien gaan alle aangebrachte producten nog dieper in de huid dringen door het gebruik van ultrasone golven. Je ziet al verbetering na 1 behandeling, maar een echt blijvend resultaat merk je na een kuur.

Verwentijd: 1.5uur €115
Bij een kuur van 6 behandelingen krijgt u een product voor thuisgebruik €640

HIGH SKIN REFINER LIFTING

Deze gezichtsbehandeling gaat rimpels gladmaken en zorgt voor een jongere uitstraling. Het geeft een onmiddellijk zichtbare liftende werking. Het werkt intensief verstrakkend en hydraterend. Bevordert de regeneratie en geeft nieuwe elasticiteit aan de huid. Beschermt de huid tegen vrije radicalen en negatieve milieuinvloeden.

Verwentijd: 1.5 uur €120

REVERSIVE, ANTI-AGING

Niet voor niets gebruiken we de slogan: “morgen mooier dan gisteren”! Reversive is een anti-aging verzorging. Ook de massagetechnieken geven een liftend effect.
Je huid straalt, is glad en stevig. Een moment van ontspanning met blijvend effect! Bovendien werken we op álle tekenen van huidveroudering (= verslapping, rimpels, vlekjes, …).

Verwentijd: 100 min €140
Verwentijd: 120 min €160

SEA CREATION, DELUXE

Ervaar in elke fase van de SeaCreation  behandeling hoe de ingrediënten uit de diepte van de zee stap voor stap uw huid doorstromen en uitstraling en jeugdigheid tevoorschijn toveren. Het hooggeconcentreerd serum, de exclusieve crème en twee intensief werkzame maskers laten uw huid er strakker, gladder en jeugdiger uitzien. Geniet van het ontspannend moment en verheug u op het verassend resultaat.

Verwentijd: 2 uur €200

PERMANENTE MAKE-UP

Ben je ook die eyeliner moe? Wil je ook elke morgen met een frisse look uit je bed?  Met onze technieken voor permanente make-up wenkbrauwen, lipcontour en een lijntje rond de ogen behoud je steeds je natuurlijke look! Prijs op aanvraag

DEFINITIEVE ONTHARING MET LASER

Wil je ook van die vervelende haartjes af? Wij bieden je de oplossing … Prijs op aanvraag

Start typing and press Enter to search