Bent je ook op zoek naar dé gezichtsverzorging die bij je past?

De Babor gezichtsverzorgingen verwennen je en gaan in op de individuele behoeften van elk huidtype. Heb je een droge of gemengde huid? Heb je een onzuivere huid en acne? Is je huid mat en futloos? Wij vinden steeds de juiste producten die bij je passen. Dankzij de ontspannende en herbronnende massage volgens de methode van Ricky Welch, krijgt de huid én het hele organisme rust. Ontspanning, vernieuwing en balans van het hele lichaam zijn het resultaat van de Babor gezichtsverzorgingen, die je huid laten stralen.

Voor meer gerichte, individuele huidverbeterende gelaatsverzorgingen (zoals pigmentvlekken, verslapping, vale of doffe huid, rimpels, open poriën, littekens, …) zie huidverbetering.

KORT OVERZICHT VAN EEN GEZICHTSVERZORGING

Gezichtsreiniging, epilatie wenkbrauwen, diepte reiniging/ peeling, comedonen verwijderen, huid ontsmetten, ampul opbrengen, 20 min. massage van hoofdhuid, hals, decolleté en gezicht, masker, afwerken met dagcrème. Dit is een zeer kort overzicht van hoe een gezichtsverzorging eruit ziet. Die kan steeds aangepast worden aan de behoefte van jouw huid.

lichaamsverzorging Torhout*titels*subtitels*zoekwoorden* lichaamsverzorging Torhout*

 ONZE GEZICHTSVERZORGINGEN

GELAATSREINIGING

BABOR PURE

Deze behandeling werkt enkel op de reiniging van de onzuivere huid. Deze gezichtsreiniging heeft een zeer zuiverende werking. Verwentijd: ca. 1uur / € 50

SKINOVAGE

Verwentijd: ca. 1u30 min/ €70

CALMING SENSITIVE

Alleen maar rust voor deze gevoelige huid. Dit gamma geeft versterking en kalmeert de huid zonder geur- en kleurstoffen.

PERFECT COMBINATION

Alles in balans! Dit verzorgingssysteem verfijnt de poriën, hydrateert en geeft een matter effect. De huid krijgt een frisse en evenwichtige uitstraling.

ADVANCED BIOGEN

Dit verzorgingssysteem geeft meer energie aan je huid. Je huid gaat stralen en ziet er heerlijk fris uit.

VITA BALANCE

De droge tijden zijn voorbij. Dit verzorgingssysteem hydrateert de huid en maakt het soepel. Jouw huid ziet er fris en rozig uit.

HUIDVERBETERING

Voor meer gerichte, individuele huidverbeterende gelaatsverzorgingen zie huidverbetering. De oplosser voor het liften van de contouren, voor het frisse en egale tint, voor het verminderen van littekens, verfijnen van poriën, anti-rimpel, steviger huid, …

BABOR MEN

Gezichtsverzorging-ManBABOR MEN, DÉ ENERGIEKICK VOOR DE HUID

Jetlag, tijdsdruk en deadlines. Uiterlijke en innerlijke stressfactoren verstoren de harmonie van lichaam, geest en ziel. De moderne man legt de druk voor zichzelf heel hoog. BABOR heeft met de nieuwe BABOR MEN producten het beste gevonden voor de mannenhuid.

BABOR GEZICHTSREINIGING

Deze verzorging heeft een reinigende werking
Verwentijd 1uur/ €55

BABOR GEZICHTSVERZORGING

Puur ontspannende gezichtsverzorging met aangepaste producten . De huid ziet er terug vitaal uit!
Verwentijd 1u30min/ €70

HUIDVERBETERING

Voor meer gerichte, individuele huidverbeterende gelaatsverzorgingen, zie huidverbetering.

GEZICHT…EXTRA’S

Peeling liquid/mask €15
Collageen biomatrix €20
Enzym peeling €10
Eye pads €10

HUIDANALYSE MET BABOR DERMA VISUALIZER

Met dit toestel tonen we hoe je huid er tot in de diepte uitziet. Deze camera , met 80-voudige zoom maakt een perfecte beeldweergave van uw huid. Duurtijd 45min | €50   in combinatie met een gezichtsverzorging: €25 (Bij aankoop van 150 euro aan producten is deze test gratis)

Start typing and press Enter to search