Bent je ook op zoek naar dé gezichtsverzorging die bij je past?

De Babor gezichtsverzorgingen verwennen je en gaan in op de individuele behoeften van elk huidtype. Heb je een droge of gemengde huid? Heb je een onzuivere huid en acne? Is je huid mat en futloos? Wij vinden steeds de juiste producten die bij je passen. Ontspanning, vernieuwing en balans van het hele lichaam zijn het resultaat van de Babor gezichtsverzorgingen, die je huid laten stralen.

Voor meer gerichte, individuele huidverbeterende gelaatsverzorgingen (zoals pigmentvlekken, verslapping, vale of doffe huid, rimpels, open poriën, littekens, …) zie medical beauty.

KORT OVERZICHT VAN EEN GEZICHTSVERZORGING

Gezichtsreiniging, epilatie wenkbrauwen, diepte reiniging/ peeling, comedonen verwijderen, huid ontsmetten, ampul opbrengen, 20 min. massage van hoofdhuid, hals, decolleté en gezicht, masker, afwerken met dagcrème. Dit is een zeer kort overzicht van hoe een gezichtsverzorging eruit ziet. Die kan steeds aangepast worden aan de behoefte van jouw huid.

lichaamsverzorging Torhout*titels*subtitels*zoekwoorden* lichaamsverzorging Torhout*

 ONZE GEZICHTSVERZORGINGEN

GELAATSREINIGING

BABOR CLASSIC

Deze behandeling werkt enkel op de reiniging van de onzuivere huid. Deze gezichtsreiniging heeft een zeer zuiverende werking. Zonder massage.
Behandeltijd: ca. 1uur / € 70

GELAATSVERZORGING

INSTAPVERZORGING

Kennismakingsverzorging met advies (hightech huidanalyse). ca 2u / €103

BABOR PREMIUM

Verzorging met Skinovage producten, aangepast aan iedere huidbehoefte. Ideaal voor de jonge huid.
Behandeltijd: ca. 1u30 min/ €85

HUIDVERBETERENDE  GELAATSVERZORGING

De oplosser voor het liften van de contouren, voor het frisse en egale tint, voor het verminderen van littekens, verfijnen van poriën, anti-rimpel, steviger huid, …

DOCTOR BABOR & DOCTOR BABOR PRO

Cleanformance = voor een gezonde uitstraling
Purity = diepreinigend
Refine = gelijkmatig en stralend
Calming = kalmerend en voedend
Repair = gladmakend en herstellend
Hydrating = vochtinbrengend
Brightning = helder en stralend
Lifting = verstevigend en opvullend

Behandeltijd: 1.5 uur vanaf €110

Voor kuurbehandelingen  : zie Medical beauty

HIGH SKIN REFINER LIFTING

Deze gezichtsbehandeling gaat rimpels gladmaken en zorgt voor een jongere uitstraling. Het geeft een onmiddellijk zichtbare liftende werking. Het werkt intensief verstrakkend en hydraterend. Bevordert de regeneratie en geeft nieuwe elasticiteit aan de huid. Beschermt de huid tegen vrije radicalen en negatieve milieuinvloeden.

Verwentijd: 1.5 uur €120

RETINOL SKIN RENEWAL

Deze vitamine A verzorging gaat alle tekenen van huidveroudering tegen, zoals oppervlakkige en diepliggende rimpels, pigmentatie. Deze verzorging zorgt voor een gelijkmatige, egale teint. Niet voor een gevoelige huid.

Verwentijd: 1.5 uur €110

SEA CREATION, DELUXE

Ervaar in elke fase van de SeaCreation  behandeling hoe de ingrediënten uit de diepte van de zee stap voor stap uw huid doorstromen en uitstraling en jeugdigheid tevoorschijn toveren. Het hooggeconcentreerd serum, de exclusieve crème en twee intensief werkzame maskers laten uw huid er strakker, gladder en jeugdiger uitzien. Geniet van het ontspannend moment en verheug u op het verassend resultaat.

Verwentijd: 2 uur €200

GEZICHT…EXTRA’S

Ultrasone golven (bij verzorging) €20
Collageen biomatrix €20
Enzym peeling €10
Eye pads €10
Peeling liquid €15

BABOR MEN

Gezichtsverzorging-ManBABOR MEN, DÉ ENERGIEKICK VOOR DE HUID

Jetlag, tijdsdruk en deadlines. Uiterlijke en innerlijke stressfactoren verstoren de harmonie van lichaam, geest en ziel. De moderne man legt de druk voor zichzelf heel hoog. BABOR heeft met de nieuwe BABOR MEN producten het beste gevonden voor de mannenhuid. Nog meer info?

HUIDANALYSE MET BABOR DERMA VISUALIZER

Met dit toestel tonen we hoe je huid er tot in de diepte uitziet. Deze camera , met 80-voudige zoom maakt een perfecte beeldweergave van uw huid. Duurtijd 45min | €50   in combinatie met een gezichtsverzorging: €25 (Bij aankoop van 150 euro aan producten is deze test gratis).
Zie blog

Start typing and press Enter to search