Bent u op zoek naar hét passend juweel?

Ringen. Instituut Hilde Declerck Torhout

IXXXI

Deze ringen stel je zelf samen. We kiezen uit een zeer ruime collectie (basisringen vanaf 15 euro) aan te vullen met vulringen (10-20 euro). Je kan eindeloos wisselen en combineren naar jouw smaak èn naar de nieuwste trends.
Winter of zomer? Goud of zilver? Black of rosé? Zoek het zelf maar uit. En wij helpen je graag.

BRACE and STEEL

Colliers :
kies je collier : 40-50-60-80 cm.
kies je kleur : zilver – goud – zwart.
kies je dikte : 1mm. – 3 mm.
Bij Brace and Steel kan je eindeloos kiezen.
En wat hangen we er aan?
Een hartje, een ster, een ‘dreamcatcher’, een ‘key’, een ‘arrow’. …
Het blijft moeilijk kiezen, want alles is mooi!

HEREN

De heren hoeven niet jaloers te zijn. Ook ringen kunnen we samenstellen voor heren. Zeer mooie keuze armbanden in allerlei kleuren en stijlen. In staal of in leder. We helpen je graag.

GENTO

GENTO is Italiaans voor vriendelijk en toegankelijk.  Dat is al 16 jaar het geval voor al onze juwelencollecties. Gento Jewels is een Belgisch juwelenmerk dat zich in de loop der jaren profileerde als trendsetter in zilveren juwelen. Daarvoor werken zij samen met een vast team van jonge designers die voortdurend op zoek zijn naar uitdagingen om nieuwe juwelen te creëren. Ze spelen in op de mode en trends zonder daarbij het comfort en draagbaarheid uit het oog te verliezen. Wij proberen er voor te zorgen dat onze klanten plezier beleven aan hun juweel. De Gentojuwelen  zijn vervaardigd uit zilver en voorzien van een rhodiumlaag die ervoor zorgt dat jouw juweel langer blijft schitteren. Sinds 2012 is miss België Cilou Annys het boegbeeld van de Gento collectie, zij vindt er voor elke gelegenheid het gepaste juweeltje. Voor een chique avond of een sportieve gelegenheid, Gento heeft altijd het gepaste juweel.

GENTO for kids

Gento ( zie hierboven) heeft ook een zeer ruime collectie juweeltjes voor kinderen. De kids collectie zijn vervaardigd in zilver.

TITTO

ZomerEen elegante ketting met een trendy mix van half-edelstenen. Oorringen in matching colors, een zijden patchworkfoulard of sjaal met bontapplicatie. Titto is de gedroomde finishing touch van elke modieuze outfit. Het Belgische modeaccessoirebedrijf met haar unieke collecties juwelen en sjaals bedient al tien jaar de modebewuste vrouw op haar wenken. Luxueus en fashionabel, maar tegelijk trendy en toegankelijk. Elk jaar brengt Titto twee uitgebreide en veelzijdige seizoenscollecties in hoogwaardige, natuurlijke materialen op de markt en speelt daarmee in op de modetrends.

Gemini. Instituut Hilde Declerck Torhout. Nagelstudio. Schoonheidsinstituut

GEMINI

China? Nee, wij gaan voor sociale economie! Gemini is heel spontaan ontstaan. Op vakantie zagen de tweelingbroers leuke armbandjes. Of ze voor vrouwen waren, wisten ze niet… Terug thuis werd het snel concreet. Ze gingen aan de slag met parels en touwtjes en al snel wisten ze wat ze wilden. In 2 weken tijd hadden ze een logo, het materiaal gekocht en verpakkingen laten maken. Gemini, dé trendy heren armbandjes waren een feit! De productie ging zo goed dat ze gingen aankloppen bij vzw Basis, in de sociale economie. Alle bandjes worden daar met de hand gemaakt door mensen die met enorm veel toewijding en passie voor het merk werken. Wanneer Marc de voorraad gaat ophalen, vertrekt hij weer met een glimlach op het gezicht. Elk stuk wordt met de hand gemaakt en zo is elk armbandje een meesterwerkje. Een groot gamma is het niet, maar zo nu en dan komen er nieuwe kleuren bij. Daarom kan de trendy man zijn armbandjes uitbreiden en afwisselen. De 2 broers hebben elk hun taken binnen Gemini. Ze besteden ook taken uit bij een agent. Deze zoekt verkooppunten en doet de verdeling. Zo kunnen beide heren hun passie combineren met hun vaste job. Doordat Rob en Marc Beenders (35) samen aan dit avontuur zijn begonnen, blijft dit een succes. Het is trouwens een zalige firma om mee te werken. Top producten, hippe kleuren voor de trendy man. Sinds kort hebben ze ook damesarmbandjes.
Zijn er problemen? Gemini maakt er geen probleem van… Super service!

SILIS

Silis is opgericht in november 2011 door de Belgische ontwerpster en ambitieuze onderneemster Karen Busse. De naam refereert naar ‘silly’ en voor Karen betekent dit ‘crazy/fun/hapiness/love’. Je kan direct merken dat haar ontwerpen rechtstreeks uit haar hart komen en bovendien wordt dit vlekkeloos gecombineerd met de laatste trends. EN Sillis is dan ook nog eens erg betaalbaar! Een echte must have! Get addicted!! Elk seizoen zijn er nieuwe ontwerpen én super kleuren. Je kan blijven combineren. Neem gerust een kijkje op dit filmpje!

Silis - Instituut Hilde Declerck Torhout
Zomer
silis armbandjes dames. Instituut Hilde Declerck Torhout

Start typing and press Enter to search