Bent u ook op zoek naar de juiste producten?

Babor Hilde Declerck Torhout

BABOR

BABOR: steeds MEER

65 jaar MEER vragen

BABOR staat voor MEER Beauty Performance. Voor MEER zichtbare resultaten. Duurzaam. Professioneel. Ontwikkeld door experts. Altijd made in Germany.
Wie qua huidverzorging op zoek is naar dat beetje meer, die kiest voor BABOR. Wie bovendien de voorkeur geeft aan een authentiek merk dat doet wat het belooft, zal ook bij BABOR uitkomen. Voor BABOR is schoonheid individueel en uiterst persoonlijk. Echte schoonheid wil niet behagen, maar is een teken van zelfvertrouwen. En die schoonheid heeft de moed om MEER te verlangen. Daarom zoekt BABOR naar dit MEER. Elke dag weer. Altijd individueel aangepast aan de behoeftes van elk huidtype. Van het idee tot het eindresultaat: elk product is een belofte van kwaliteit made in Germany en staat voor wetenschap, precisie en werking. De volledige ontwikkeling en productie vinden uitsluitend plaats in Aken, waar de hoofdzetel van het bedrijf gevestigd is. In onze eigen laboratoria ontwikkelen onze wetenschappers zeer effectieve, duurzame huidverzorgingsproducten. Dankzij deze succesfactor is BABOR in Europa uitgegroeid tot de absolute nummer 1 op het vlak van professionele cosmetica. Onze deskundige huidverzorgingsproducten zijn de eerste keuze voor consumenten. In het jubileumjaar 2021 viert BABOR zijn 65e verjaardag, waarbij we met trots terugkijken en vol vertrouwen de toekomst tegemoet zien. Asking for more, zoals altijd.

MEER GESCHIEDENIS. Het verhaal van BABOR begon in 1956. Door de jaren heen groeide BABOR uit tot een modern merk dat de harten van vele beauty-fans heeft veroverd, maar uiteindelijk begon het allemaal met de gedurfde visie van een wetenschapper. In een keuken in Keulen. Chemicus Dr. Michael Babor richtte BABOR op. Hij ontwikkelde de HY-ÖL, die de huid reinigt met natuurlijke oliën. Daarmee legde hij de basis voor tal van bekroonde innovatieve verzorgingsproducten. De farmaceut Dr. Leo Vossen nam het jonge beautybedrijf over en verhuisde de firma naar Aken. De familie Vossen, een ondernemersfamilie pur sang, maakte van de “Biomedizinische Naturkosmetik” (biomedische, natuurlijke cosmetica) van de wetenschapper een internationaal merk. Tot op vandaag is het bedrijf nog steeds in handen van diezelfde familie. Degelijk wetenschappelijk onderzoek maakt deel uit van het BABOR-DNA. Elk product is maatwerk en ontwikkeld voor verschillende huidbehoeften. Een icoon in het uitgebreide assortiment is de ampul. Elke filigrane, glazen ampul bevat een nauwkeurig samengestelde, sterk geconcentreerde dosis werkstoffen, zodat slechts 2 milliliter vloeistof al een direct zichtbaar effect teweegbrengt.

Als u het maximale effect wil ervaren, ga dan voor een behandeling in een BABOR-instituut. Deze beauty-ervaring begint altijd met een huidanalyse om vast te stellen wat de huid écht nodig heeft. Dit resulteert in een buitengewone beauty-ervaring met uitsluitend kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en een torenhoge verwenfactor.

Productinnovatie voor de schoonheid

Al sinds de oorsprong van het merk houdt BABOR vast aan een hoge kwaliteits- en werkingsstandaard – volledig in samenhang met de natuur. Een mijlpaal in de geschiedenis van BABOR was de ontwikkeling van de Effect-Ampule: een uitzonderlijke compositie van natuurlijke werkstoffen in hoge concentratie en een minimum aan bewaarmiddelen, verzegeld in een glazen ampule. In navolging van de Cosmeceuticals presenteert BABOR de verzorgingslijn DOCTOR BABOR, een hommage aan de oprichter van het bedrijf. DOCTOR BABOR is ontstaan door nauwe samenwerking met dermatologen en plastische chirurgen voor een optimale samenwerking tussen de medische wereld en de cosmetica.

Het resultaat heeft zowel schoonheidsspecialisten als medici overtuigd: DOCTOR BABOR zet de norm als cosmetische zorg voor en na schoonheidsoperaties en is volgens overtuigende testresultaten een nieuw anti-aging wonder. Met de kennis van genetici, botanisten en psychotherapeuten heeft BABOR een nieuw cosmetisch meesterwerk gecreëerd: HSR® de luxe. Deze productserie verlengt de levensduur van de huidcellen en werkt effectief tegen alle tekenen van huidveroudering. Als ik hier alle producten moet opnoemen heb ik nog veel blaadjes te vullen. Je kan alle producten bekijken op onze webshop.

Start typing and press Enter to search