Bent u ook op zoek naar de juiste producten?

Babor Hilde Declerck Torhout

BABOR

Dr. Michael Babor schrijft geschiedenis wanneer hij de HyÖl uitvindt, een uniek reinigingsproduct op oliebasis dat de huid op een ongekende, natuurlijke en effectieve wijze reinigt. In de BABOR filosofie versmelten de gezondheid en het welzijn van de huid tot ultieme schoonheid. BABOR Cosmetics is al 60 jaar de Duitse schoonheidspionier en is wereldwijd het leidinggevende merk in de wereld van de professionele cosmetica. Tot op de dag van vandaag is BABOR een familiebedrijf. Het hoofdkantoor bevindt zich in Aken, waar er 255 werknemers in dienst van de schoonheid zijn. Wereldwijd zijn meer dan 350 medewerkers werkzaam voor BABOR.

De afdeling onderzoek en ontwikkeling is sinds het begin een centrale pijler van de onderneming en verleent BABOR een sterke positie tegenover haar internationale competitie. Intensief onderzoek in eigen laboratoria en continue samenwerking met hogescholen en universiteiten garanderen innovatieve cosmetica van hoge kwaliteit– volledig in samenhang met de natuur. Veel inhouds- en werkstoffen zijn plantaardig en worden op biologische en Fair Trade wijze gekweekt. Onze producten zorgen voor een duurzame schoonheid omdat ze voldoen aan strenge kwaliteitstesten en gemaakt zijn met jarenlange ervaring. De productie vindt nog altijd uitsluitend bij BABOR zelf plaats.

BABOR wereldwijd

Wereldwijd is BABOR in meer dan 60 landen vertegenwoordigd. Regelmatige trainingsessies in het eigen BABOR trainings- en opleidingscentrum in Aken zorgen ervoor dat onze hoogwaardige natuurcosmetica over de hele wereld op de juiste manier gebruikt wordt. Dankzij buitengewone producten en sterke partners speelt BABOR Cosmetics mee aan de top en overtuigt duizenden schoonheidsspecialisten wereldwijd.

Productinnovatie voor de schoonheid

Al sinds de oorsprong van het merk houdt BABOR vast aan een hoge kwaliteits- en werkingsstandaard – volledig in samenhang met de natuur. Een mijlpaal in de geschiedenis van BABOR was de ontwikkeling van de Effect-Ampule: een uitzonderlijke compositie van natuurlijke werkstoffen in hoge concentratie en een minimum aan bewaarmiddelen, verzegeld in een glazen ampule. In navolging van de Cosmeceuticals presenteert BABOR de verzorgingslijn DOCTOR BABOR, een hommage aan de oprichter van het bedrijf. DOCTOR BABOR is ontstaan door nauwe samenwerking met dermatologen en plastische chirurgen voor een optimale samenwerking tussen de medische wereld en de cosmetica.

Het resultaat heeft zowel schoonheidsspecialisten als medici overtuigd: DOCTOR BABOR zet de norm als cosmetische zorg voor en na schoonheidsoperaties en is volgens overtuigende testresultaten een nieuw anti-aging wonder. Met de kennis van genetici, botanisten en psychotherapeuten heeft BABOR een nieuw cosmetisch meesterwerk gecreëerd: HSR® de luxe. Deze productserie verlengt de levensduur van de huidcellen en werkt effectief tegen alle tekenen van huidveroudering. Als ik hier alle producten moet opnoemen heb ik nog veel blaadjes te vullen. Je kan alle producten bekijken op onze webshop.

Start typing and press Enter to search