Thuiswerk? Elke dag voor je computer? Wat doet dat met jou?

 In Blog, Make-up

Voor velen van ons bestaat het leven vooral uit thuiswerk. Zoom-vergaderingen, Zoom-borrels, Zoom-feestjes, Zoom-lessen en laten we ook alle Teams-videocalls niet vergeten. Of misschien heb je wel een virtueel sollicitatiegesprek? En dan wil je er toch op je best uitzien? We geven je graag enkele tips om goed over te komen en vooral om je goed te voelen!

Denk aan je outfit. 

Probeer vooral om je een beetje “op te dressen” voor je thuiswerk. Net zoals je zou doen als je uit huis gaat. Je wil er immers tijdens je videocall toch een beetje stijlvol uitzien.
Je weet toch hoe het een  Antwerpse Burgemeester overkwam? Dat willen we niet hé!

Let’s shine!

Hoe je eruit ziet, heeft niet enkel te maken met de outfit uit de kledingkast. Net zo belangrijk is een make-up die bij de stemming, de dag, het jaargetijde of bij de lievelingstrui past (of het best bij alles tegelijk)! We hebben hier een paar onmisbare beauty-tips:

1. Neem elke morgen een frisse douche, gebruik een serum of een ampulle en doe daarbovenop een lichte dagcrème, aangepast aan je huidtype. Je start de dag met een heerlijk gevoel!

2. Gebruik een lichte make-up foundation. Met een frisse teint straal je meer op je webcam. Gebruik je liever een poeder? Gebruik dan de Sun Bronzer (€31,90) van de nieuwe summer make-up!

3. Laat je ogen stralen. Het bovenste deel van je gezicht is het meest zichtbaar bij een online meeting.  Zijdeachtige oogschaduw op het bovenste ooglid is al voldoende om er alert en vriendelijk uit te zien. Het nieuwste Eye Shadow Potlood ‘Gold’ (€18,90) is super mooi én zeer handig in gebruik. Vergeet je mascara niet aan te brengen.

4. Je kan je wenkbrauwen lichtjes natekenen. Hiervoor is een eye brown filler een zalig product. Met het kleine borsteltje kan je de wenkbrauw zeer eenvoudig en natuurlijk laten uitkomen.

5. De lippen mogen geaccentueerd worden! Door de camera wordt vaak wat kleur uit het gezicht weggenomen. Daarom mag het graag een beetje meer zijn. De 4 colour lip sticks  van de SS’21 geven niet alleen kleur aan de lippen, ze verzorgen de lippen heerlijk.

6. De Highlighter en/of Blush accentueert de jukbeenderen. De nieuwe blush stick (€25,90) is super handig om aan te brengen. Je ziet er meteen natuurlijk, fris en jong uit!

7. Ook de vingernagels mogen wel een beetje kleur hebben. Verzorgde nagels vallen goed op en je kijkt er zelf constant op terwijl je werkt.

Alle bovenvermelde producten (en nog zo veel meer…) zijn beschikbaar in onze winkel.  Gedurende deze sluitingsperiode kan je er elke zaterdag terecht tussen 10u en 15u.
Uiteraard kan je ook terecht op onze webshop https://be.babor.com/institute/hildedeclerck .
Nog een vraagje? Bel gerust 050/21 30 50.

Wij moesten ons instituut 6,5 maanden sluiten.
Thuiswerken is moeilijk en lastig. Wij horen het constant.
Daarom is het belangrijk om je huid te verzorgen, je kleren aan te trekken (en geen jogging!) en je een beetje op te maken. Je hoeft niet alle puntjes hierboven te doen maar je zal zien wat een beetje make-up kan doen!

Succes!
Beautyblog Instituut Hilde Declerck, Torhout

Schoonheidsinstituut | Nagelstudio | Bijouterie
Nieuwstraat 7, 8820 Torhout
Tel.: 050 21 30 50
FB: Hilde Instituut Declerck
www.instituutdeclerck.be

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Peelen of Scrubben? Instituut Hilde Declerck Torhoutbabor instituut Declerck Torhout