Een blog over het bloggen

 In Blog

Bloggen. Hoe begin je eraan?

Ik ben onlangs op cursus geweest in Nederland. We kregen er info over internet, websites, bloggen,…

Ik, schoonheidsspecialiste, ken daar niets van. Ik zat letterlijk met mijn handen in het haar. Wat nu? Dus schoot ik in m’n startblokken en begon te lezen. Er bestaan dus blogs en vlogs. Dat is iets nieuws… vlogs! Dat is de afkorting van videobloggen. Je vertelt je verhaal voor de camera, in plaats van het in een blog te schrijven. Wauw, nog meer werk, dacht ik. Maar ik zag het wel zitten. Ik ga het zeker eens proberen! Vlogging is de toekomst!  Er zijn zelfs mensen die er hun brood mee verdienen, maar zover zal het wel niet komen denk ik. Beauty, nieuwe trends, nieuwe  juweeltjes, de laatste nieuwe schoonheidsproducten… Ik heb al een paar ideeën.

Aan wat voldoet een goede blog ?

Schrijf over je passie, schrijf over jezelf, maar schrijf niet teveel over jezelf, maak het interessant, schrijf wat de lezer wíl lezen, post regelmatig, informeer je goed en neem teksten niet klakkeloos over, wees creatief,…

Hallo!?!? Dit wordt even zoeken.

Ik ben gek op m’n werk. Ook op mijn kinderen en op m’n familie en op m’n vrienden! Maar alles met schoonheid, juweeltjes en verzorging zijn mijn ding, dit is wat ik kan, dit is wat ik doe, dit is mijn passie…

Resultaat

Ik zal mijn best doen om jullie meer te vertellen over alles wat te maken heeft met verzorging, maquillage, trends,… Misschien probeer ik ook wel een vlog? Wie weet? Ik zal jullie vast en zeker niet overladen met mailtjes (lees: tijdsgebrek).

Ik ben zoekend en hoop dat mijn blog jullie kan bekoren. Laat in elk geval iets weten of geef me een reden om te bloggen.

Wat zijn jullie vragen? Over wat wil je meer weten? Naar wat ben je benieuwd? Ik luister…

Vriendelijke groet

Beauty Blog Hilde Declerck

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Huiddiagnose Instituut Hilde Declerck Torhout