Wat is laserontharing?

 In Apparatuur in de cosmetica, Laserontharing, Lichaamsverzorging

TRADITIONELE ONTHARING met was of pincet

Wat is laserontharing? Ontharing op de traditionele manier is vaak pijnlijk en geeft geen blijvend resultaat. Bovendien moeten de behandelingen telkens herhaald worden.

LASERONTHARING

Bij traditionele manieren worden de haartjes uitgerukt. Dit is natuurlijk pijnlijk. Laserontharing is een zachte ontharing waarbij de huid nauwelijks geïrriteerd raakt. Kies je voor de Laser methode dan verzekeren we een sterke afname van de haargroei, na enkele beurten blijven de haartjes gewoon weg! Zalig toch?

WERKWIJZE

Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haartje waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Een speciale koelkop die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. De behandeling is nagenoeg pijnloos. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen! Benieuwd? Klik hier voor een filmpje.

Bovendien zorgt ontharing met de laser na 5 tot 8 behandelingen voor een definitieve ontharing. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

ONTHARING LASER

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar. Om dat te bepalen bieden wij u een gratis testsessie laserontharing aan. Wij behandelen u met de laser op een oppervlakte van drie vierkante centimeter. Afhankelijk van hoe u reageert op deze laserontharing, bepalen wij dan hoeveel keer u onder de laser moet voor een definitief resultaat.

BOEK NU

Sinds kort staat onze agenda voor definitieve ontharing online!
Boek dus vlug je afspraak voor een testbeurt of een behandeling op volgende link: laserontharing hilde declerck

 

Laserontharing. Instituut Hilde Declerck Torhout

Tot gauw?Beauty blog Hilde Declerck Torhout

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Microdermabrasie. Instituut Hilde DeclerckMicro Needling