Microdermabrasie

 In Apparatuur in de cosmetica, Blog, Huidverbetering

Microdermabrasie is een huidbehandeling die heel erg in is. Maar wat is het en wat doet het met je huid? In deze blog geef ik meer uitleg. Wedden dat je er ook helemaal weg van bent? Het beste resultaat krijg je na een kuur van zes of tien behandelingen, maar na één keer zie je ook al een fris resultaat.

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden microkristallen tegen de huid gespoten. Ook al is de peeling heel krachtig, toch wordt de huid niet beschadigd.
Onze apparaten zijn ook uitgerust met ultrasone golven. Door deze trillingen ontstaat er meer ruimte tussen de cellen en zo dringen de stoffen dieper in de huid door.
Na één kuur krijg je al een veel gladdere, jongere en frisse huid.

Wanneer gebruiken we geen microdermabrasie?

We kunnen niet altijd deze behandeling uitvoeren. Ons team werd goed opgeleid om hier perfect mee om te gaan. Bij moedervlekken, psoriasis, huidkanker, ontstekingen en acné, koortsblazen en eczeem voeren we de behandeling niet uit. Voor we de verzorging starten, vullen we samen een vragenlijstje in. Door dit intakegesprek weten we wat je als klant verwacht.

Bij welke huid geeft microdermabrasie een zeer mooi resultaat?

Het kan bij bijna elke huid toegepast worden, want we passen de sterkte van de peeling altijd aan aan je huidtype. De beste resultaten krijg je bij: fijne rimpeltjes, onzuivere huiden, huidveroudering en rokershuiden, bij grove poriën en een oneffen huidoppervlak en bij een vermoeide en futloze huid. Ook bij littekens en pigmentvlekken zien we na een behandeling een mooi resultaat.

Hoe ziet een microdermabrasiekuur eruit en wat kost het?

Een kuur bestaat uit zes of tien behandelingen naargelang de wensen van de klant en de eisen van de huid. De behandelingen moeten vlot op elkaar volgen. De kuur mag je twee maal per jaar volgen. Tussendoor onderhoud je de huid door af een toe een gelaatsverzorging microdermabrasie te nemen of we adviseren ook fruitzuurpeelings voor thuisgebruik. De kuur kan heel het jaar door worden uitgevoerd, maar tijdens de zomermaanden moet je dan wel een zonneprotectie 50 gebruiken.
* één behandeling kost €115
* een kuur van zes behandelingen kost €640
* een kuur van tien behandelingen kost €1035 en je krijgt een product voor thuisverzorging gratis.

Nog meer informatie vindt u op onze website onder de rubriek huidverbetering

Microdermabrasie. Instituut Hilde Declerck

Kom alvast en maak een afspraak voor deze super behandeling.

Veel groeten,

Beauty Blog Hilde Declerck
www.instituutdeclerck.be

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Op reis naar de zon? Instituut Hilde Declerck TorhoutZomer