Vakantie naar de zon? Inpakken en wegwezen!

 In Blog, Geen categorie, Huidverbetering

Vakantie naar de zon?
INPAKKEN EN WEGWEZEN!

Vertrek je binnenkort op vakantie naar de zon? Dan komt deze blog voor jou handig van pas: inpakken en wegwezen!

We willen allemaal dat heerlijke vakantiegevoel eeuwig vasthouden en dat doen we het liefst met een bruin kleurtje op onze huid. Maar onbezonnen zonnebaden is niet zonder risico!
Wat neem je mee of hoe bereid je je het best voor op je reis?

Hoe bereid je je voor op je reis?

Voor je op reis vertrekt, kom je best even langs voor een gelaatsverzorging. Doe je dit liever niet, dan kan je thuis een peeling gebruiken, aangepast aan je huidtype. Door te scrubben, verwijder je de dode huidcellen en ga je op vakantie veel sneller en egaler bruinen. Je mooi kleurtje blijft bovendien veel langer omdat de droge huidcellen verwijderd zijn. Na je peeling gebruik je een ampul en een masker. Zalig om met een mooie gehydrateerde huid te vertrekken toch?

Inpakken en wegwezen.

Een valies maken is voor veel mensen een heuse opdracht. Al jaren maak ik gebruik van een checklist. Niets vergeten? Geen stress, ik maak voor jullie graag een checklijstje: Welke producten neem ik het best mee?

Gelaat:

Reiniger: vind je de hy-öl en phytoactive te omslachtig om mee te nemen? Neem dan gewoon onze mild cleaner mee. Snel en gemakkelijk. Ga je maar 2 of 3 dagen weg? Dan mag je ons gerust om een proefje vragen.

Peeling: dit mag je een paar keer per week doen. Op reis gebruik ik bijna dagelijks peeling onder de douche. Als je de peeling met veel water mengt dan is de peeling zachter. Let op: gevoelige huidjes moeten een zachte peeling gebruiken.

Dagcrème: je gebruikt best een lichte dagcrème en of -serum. Dat geeft veel comfort aan je huid, hydrateert je huid en zo kan je nadien ook perfect de zonnebescherming aanbrengen.
zonnebescherming: je moet je huid goed beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Zo voorkom je veroudering van de huid en voorkom je dat er pigmentvlekken ontstaan. Maak dat je nooit verbrandt! Het is ‘een aanslag’ op de actieve cellen. We kiezen best, samen met jou, de perfecte SPF! Dokter Babor heeft een bescherming 50 ontwikkeld speciaal voor een zeer gevoelige huid of voor kids.

Zonnebeschermingscrème 15 is zeer geschikt voor huidjes die goed de zon verdragen.
Babor ontwikkelde een Sun make-up in 2 kleuren om je huid optimaal te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen.

After sun fluid: deze after sun ampul geeft veel vocht aan de huid, het verzacht de roodheid en je bruine kleurtje blijft veel langer.
nachtcreme

Lichaam:

Douchegel: gebruik een frisse douchegel die de huid zacht reinigt en niet uitdroogt.
Lichaamspeeling: net als bij het gelaat kan je de peeling dagelijks gebruiken onder de douche. Heerlijk is dat! Alle dode huidcelletjes zijn verdwenen en de producten die we nadien gebruiken dringen veel beter in de huid. Babor heeft 4 soorten lichaamspeeling. Wij zoeken er de gepaste voor je uit.
Zonnebescherming lotion 15, 30 of 50? We kiezen de geschikte protectie voor jou! Heb je liever een zonnebescherming in stick voor kleine oppervlakten? Geen probleem, super gemakkelijk in de handtas!
After sun balm: deze after sun is een zalige ‘body lotion’ voor na het zonnen die hydrateert, kalmeert en je voelt deze niet-vettige lotion zo in je huid trekken. Je hoeft niet te wachten om nadien je kleren (of slaapkleren) aan te trekken. Zalig na de zon!

Reissets

Dit jaar heeft Babor ons verwend met ‘reissets’. Zowel voor gelaat en lichaam.
Deze setjes zijn er in elke prijsklasse en aangepast aan je huid.

Lichaam:
* energizing : hierin zit een 50ml douchegel + peeling gel + body sorbet. 19,50€
shaping: 30ml handcrème + 50ml Lifting body cream en douchegel. 19,50€

Gelaat:
Skinovage: 29,50€ voor reiniging, Oxygen dagcrème, met serum en een oogcrème. Dit setje is bedoeld voor elk huidtype. Wil je meer antiaging werken, dan gebruik je beter de Lifting set van Dokter Babor.
Dokter Babor: Lifting: 50,00€. Dit super gamma werkt heel erg antirimpel, hydraterend en liftend. Zelfs op reis ben je zeer goed verzorgd. Dit setje bevat: Collageen boost infusion en 15ml Collageen booster cream, daarbovenop krijg je een Firming lip booster cadeau!

Klaar om te vertrekken?
Geniet van je verdiende, onbezonnen vakantie!

Groetjes
Beauty Blog Hilde Declerck
www.instituutdeclerck.be

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

CellulitisSpot reducer instituut Hilde Declerck Torhout