Make-up

 In Huidverbetering, Make-up

Welke uitstraling moet make-up voor jou hebben?

Onlangs werd ik uitgenodigd bij Babor.  Spannend! Ik kreeg er een voorstelling over onze nieuwe lijn make-up.  Ik vertel je er graag over! Maar bekijk eerst eens dit filmpje 🙂

Waarom heet onze maquillage: AGE ID?

Ga veroudering tegen met make-up!

De schoonheid van elke vrouw begint bij zichzelf! Accepteer dus jouw leeftijd en kies de look die het best bij je past.  AGE ID helpt ons daarbij. Deze maquillage helpt je om er jonger uit te zien.

Er zijn 3 soorten mascara: perfect curl die zorgt voor mooie gekrulde wimpers, extra volume voor langere en dikkere wimpers en  ultra definition voor meer volume. Er zijn ook heel wat  fond de teints, in verschillende texturen en kleuren, aangepast aan jouw noden. Fond de teints bestaan in poedervorm (voor vettere en acnehuidjes), een vlug op te brengen cushion foundation, een zeer licht serum fdt, voor een gemende huid,  een mattifying fdt en vooral de luxe foundation. En dan zijn er ook nog 3 soorten lipcolours. In creamy, glossy of mat effect en in verschillende kleuren! Vergeet ook niet de oogpotloden en -schaduws, eyeliners, …

 

Nagellak Instituut Hilde Declerck Torhout

 

Maquillage Instituut Hilde Declerck Torhout

Eyeliner Instituut Hilde Declerck Torhout

 

Lippenstift Instituut Hilde Declerck Torhout

Elke dag kan je dus kiezen voor een andere look!

Daarom ontwikkelde Peter Schmidinger deze exclusieve BABOR-maquillage. Ze voldoen aan de hoogste eisen ivm functie, draagcomfort en expressiviteit. Onze maquillage werkt zelfs anti-aging! Ze hebben een liftend effect en beschermen je tegen alle soorten van schadelijke stoffen. Ze bevatten anti oxydanten, vitamines, polyssachariden en lumicol. Ik weet dat dit allemaal moeilijke woorden zijn, maar ik wil gewoon aantonen dat ze een fantastische werking hebben en goeie resultaten halen.

Fantastisch toch?

Voor elk wat wils!

Bovendien kies je zelf hoe ‘vrouwelijk’ je jezelf maquilleert. Kies je voor een sterke, uitgelaten, hartstochtelijke, dromerige, discrete of stille look? Alles is mogelijk: van de onopvallende nudelook tot een extreme avondmake-up.

Ik ben er helemaal ‘weg’ van en mijn team ook.

Zoveel kleuren, zoveel texturen en daarbovenop anti-aging. Zeg nu zelf.

Wil je een liftend effect of wil je dat je make-up 12u lang perfect blijft? Breng dan eerste een ampul aan voor je jezelf maquilleert. Een 3D fluid en vooral de lift express fluid zijn subliem!

Ben je benieuwd hoe wij het aanpakken?

Waarin maken wij dan het verschil?

Wij bieden een persoonlijke workshop aan voor 45€ (die ongeveer drie kwartier duurt). We helpen je bij het zoeken naar  jouw stijl, jouw kleuren en texturen. Heb je graag naturel? Geen probleem!

Benieuwd naar smokey eyes? Wij helpen jou en tonen stap per stap hoe het moet.

Kom maar eens kijken.

Tot gauw

Vriendelijke groeten

Beauty Blog Hilde Declerck Torhout
www.instituutdeclerck.be

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

ampulles anti-rimpel BaborNight fluid- Insituut Hilde Declerck Torhout - Beauty blog