Wat is goed in bed?

 In Blog, Geen categorie, Huidverbetering

Wat is goed in bed? Het is een vraag die we ons allemaal stellen. Ik wil het alleszins graag weten. Onderzoekers hebben het eindelijk gevonden! Slaap! Geen reden om rooie oortjes te krijgen dus.

We slapen een derde van ons leven. Bij dieren schommelt dit veel meer: een olifant slaapt maar 3u per dag en een vleermuis 20 uur.

Tijdens onze slaap sparen we energie, we reageren niet constant op prikkels van buitenaf. Tijdens onze slaap gaan we vooral belangrijke brandstof (glycogeen) bijtanken voor onze hersenen. Ook de zenuwcellen komen in een rustperiode.

Ah, wetenschappers zijn er al jaren mee bezig en niemand weet het exacte antwoord op: waarom slapen we eigenlijk?

Zeker is dat een goede nachtrust een remedie is om er lang goed uit te zien. Slapen is dus het ideale anti-agingmiddel. Maar zelfs tijdens onze slaap is onze huid volop aan het werk. Een beetje hulp kan dus geen kwaad!

 

REGENEREREN TIJDENS DE NACHT?

Tijdens de dag beschermt de huid ons tegen het milieu rondom ons.(vb. stof, uitlaatgassen, …).

Tijdens de nacht herbront onze huid om de dag nadien weer een goeie bescherming te kunnen bieden. Regeneratie, heet dat. Wie zijn huid  ’s nachts dus ondersteunt met bepaalde werkstoffen, beschermt zijn huid en doet zo een extra schoonheidsslaap!

Dan komt nu de aap uit de mouw: Babor heeft een nieuwe ampul!

Wanneer je de ampul opent, ruik je meteen het heerlijke aroma. Geur kan je hier niet ervaren. Het gevoel wel.  Wanneer je de liquide aanbrengt is dit gewoon zalig! Zie filmpje. De vloeistof dringt direct in de huid.  Vergeet je hals en decolleté niet! Daarna smeer je nog wat nachtcrème en je bent klaar om te gaan slapen!

WAT DOET DE ACTIVE NIGHT FLUID?

De nachtampul, zoals ik hem graag noem, bevat een extract uit zwarte alg. Dit extract herstelt de opperhuid. Een gezonde opperhuid of dermis zorgt ervoor de we er fris en rimpelloos uitzien!

De ampul bevat ook een truffelextract. Deze versterkt de celwisseling en herstelt zo de contouren van het gelaat.

Een extract uit de zwarte wilg gaat alle tekenen van huidveroudering tegen.

WAAROM ZOU U DIT NIET PROBEREN?

WAAR WACHT U NOG OP?

Vriendelijke groeten
Tot binnenkort
Beauty Blog Hilde Declerck
www.instituutdeclerck.be

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Make-up Instituut Hilde Declerck TorhoutGemini. Instituut Hilde Declerck Torhout. Nagelstudio. Schoonheidsinstituut