Armbandjes voor heren? Gemini!

 In Blog, Geen categorie, Juwelen

Een tweetal jaar geleden kwam er een super lieve klant (Elise) langs en zij vertelde me dat er hippe armbandjes voor heren bestonden. Een nieuwe trend, iets leuks, hips… Armbandjes voor heren? Ik zag dat wel zitten en de week erop had ik al een afspraak met een vertegenwoordiger.
In het begin leek het hem geen goed idee, omdat hij dacht dat mijn klanten hiervoor niet het juiste publiek zijn.
Niets is minder waar natuurlijk, want alle dames in ons salon hebben wel een broer, papa, lief of man! Ik kon hem overtuigen en een week later kwam de eerste collectie binnen.
Ook benieuwd hoe Gemini is ontstaan?

De broers Beenders leren mannen armbandjes dragen met Gemini!

In de zomer van 2013 gingen de tweelingbroers Beenders samen op reis en daar merkten ze dat veel mannen armbandjes droegen. Waar verkochten ze die? Waarvan zijn die gemaakt? Waren dat geen armbandjes voor vrouwen?
Ze kregen geen antwoord op hun vragen…
Terug thuis gingen ze aan de slag. Ze bestelden verschillende stalen en experimenteerden met de parels. Na wat proberen, wisten ze wat ze wilden. Dát wordt het. Op een paar weken tijd hadden ze een logo ontworpen, materialen gekocht en een verpakking laten maken en Gemini was geboren.
In het begin trokken ze zelf van verkooppunt naar verkooppunt. Maar toen de armbandjes succesvoller werden, hebben ze er een agent bijgehaald. En zo’n agent kwam ook bij mij langs!

China? Neen dank je wel!

Ze hadden natuurlijk ook alles kunnen laten maken in China, maar de tweelingbroers kozen voor een vzw, namelijk vzw De Basis. Alle armbandjes van Gemini worden gemaakt door mensen met veel passie. Voor de broers was dat een heel belangrijke voorwaarde voor hun product.
“Wekelijks ga ik de voorraad ophalen en iedere keer vertrek ik met de glimlach op mijn gezicht“, vertelt Marc Beenders. Alle armbandjes controleren ze eigenhandig, elk stuk wordt met de hand gemaakt en daarom is ieder armbandje een uniek meesterwerk.
Af en toe ontwerpen ze een nieuw figuurtje om tussen de parels te stoppen, bijvoorbeeld een boeddha, een skelet,…en ook de kleuren of combinaties veranderen vaak. Super leuk, want zo kan je de armbandjes steeds opnieuw met elkaar combineren.

Verdelen van de taken.

De twee broers hebben alle twee nog een andere vaste job. Daarom verdelen ze de taken bij Gemini goed onder elkaar. Anders zou het niet haalbaar zijn!
De unieke en sterke band die de broers hebben, maken Gemini beter en sterker. Nooit beslissen ze iets alleen.
Dat maakt Gemini tot wat het is, and I like it!

Gemini, nu ook voor dames.

Natuurlijk zijn veel dames jaloers op deze hippe collectie (ik ook) en steeds vaker kregen de broers de vraag om armbandjes voor dames te maken.
Daarom is er nu ook een folder met de volledige collectie heren én dames.
Kom gauw eens langs of geef een Gemini-armbandje cadeau!

Beauty blog Hilde Declerck
Torhout

www.instituutdeclerck.be

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Night fluid- Insituut Hilde Declerck Torhout - Beauty blogCellulitis