Vanaf wanneer beginnen we een anti rimpel product te gebruiken?

 In Blog, Huidverbetering

Gebruik een anti rimpel product voor het te laat is.

25 jaar … vanaf dan begint rimpelvorming en huidveroudering. Wist je dat ? Ja, vanaf wanneer begin je dan een anti rimpel product te gebruiken ??
Wetenschappers doen over heel de wereld onderzoek naar huidveroudering. Hoe ontstaat zoiets? Er zijn door de jaren heen heel wat anti-agingwerkstoffen ontwikkeld. Ze zijn steeds veranderd en verbeterd… Ook in het labo van Babor zijn wetenschappers constant op zoek naar nieuwe en verbeterde werkstoffen. Ik weet het, ik kan het niet laten…hier enkele voorbeelden.

Deze werkstoffen zijn TOP!

TELOVITIN: Deze celbeschermende werkstof bestrijdt de huidveroudering bij haar oorsprong. Ze dringt diep in tot je huidcellen en verlengt hun levensduur.

GLYCOCEANE GP3: Dit zijn heel kleine organismen uit de Zuidpoolzee. Door deze cellen wordt de productie van collageen gestimuleerd en dat geeft stevigheid aan je huid.

BABOR THERMOPHILUS: Dit is mijn favoriet! Het is het hoofdbestanddeel van ons topproduct, Sea Creation! Babor thermophermophilus zijn hele kleine organismen van de bodem van de Stille Oceaan en zijn echte overlevingskunstenaars. Ze beschermen de huid tegen beschadigende stoffen zoals uitlaatgassen, verwarming, stof, Uv-straling, … Dat zijn dé rimpelveroorzakers. Hiervoor is Sea Creation (zie filmpje) het anti-agingproduct bij uitstek!

WANNEER BEGINNEN WE EEN ANTI RIMPEL PRODUCT TE GEBRUIKEN?

Ach weet je, de beste rimpel is deze die niet kan ontstaan. Moeilijk natuurlijk. Ten eerste zit het in onze genen, of net niet, en dagelijks worden we blootgesteld aan beschadigende stoffen

Daarom adviseren wij om preventief anti-agingcrème te gaan gebruiken vanaf de leeftijd van 25 jaar. Ook het gebruik van nachtcrème raden wij aan.

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je voor je 25ste geen crème en andere verzorgingsproducten moet gebruiken. Ook een jonge huid heeft behoeftes. De ene huid heeft vochttekort, de andere heeft een vettekort. De acnéhuidjes verwachten ook veel verzorging…

Ben je 30, 40, 50 of meer en heb je het ideale traject niet gevolgd? Geen nood, je bent niet alleen, maar het is wel dringend tijd om eraan te beginnen. Laat je adviseren door een professional en begin met enkele producten.
Wil je er meer over lezen? Alle info ivm verzorgingen en prijzen vind je op www.instituutdeclerck.be/huisverbetering

MAAR DOE HET ELKE DAG!

SUCCES…

Reversive anti age supreme glow

Reversive supreme glow anti age

Vriendelijke groet
Beauty blog Hilde Declerck Torhout

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Microdermabrasie instituut Hilde Declerck TorhoutMake-up Instituut Hilde Declerck Torhout