Apparatuur in de cosmetica.

 In Apparatuur in de cosmetica, Blog, Geen categorie, Huidverbetering

Ik ben bijna 30 schoonheidsspecialiste en heb nog nooit zoveel veranderingen gezien in de ‘schoonheidsbranche’ zoals nu. We moeten elk jaar bijscholen om ‘mee’ te zijn. Stilstaan is achteruit gaan! Dat is zeker. Natuurlijk worden wij hierin zeer goed begeleid door de opleidingen die Babor ons geeft. Onze Tina geeft cursussen en bijscholingen als de beste. Babor heeft immers, naast de cosmetica, ook een uitgebreid gamma aan apparatuur. Opletten en geen gsm in de les, terecht natuurlijk.

In het begin was ik daar beetje bang van, apparaten! Een koel ding, een display vol met cijfers en nummertjes… Techniek is niet echt mijn ding. Schoonheidstechnologie is hip en trendy én we boeken resultaten, mooie resultaten!
Enkele jaren geleden stond relaxen op nummer één in ons instituut, nu willen we meer werken op huidverbetering. Een massage doet natuurlijk deugd en we laten die ook nooit wegvallen in een verzorging, maar onze klanten willen resultaten! Dit kan je natuurlijk met een goede verzorging, maar soms moet je hulp inroepen. Daarom gebruiken we apparatuur in de cosmetica.
Graag vertel ik meer over de apparatuur in ons instituut. Kort en gemakkelijk. Heb je hierover meer vragen, dan kom je gerust eens langs.

MICRODERMABRASIE

Speciale kristallen worden over de huid geprojecteerd en halen dus de fijnste verhoringen en de afgestorven huidschilfers van de huid. Je krijgt hierdoor een mooiere dunnere huid. De nieuwe huidcellen krijgen meer kansen en alle producten worden beter en dieper opgenomen in de huid. Je huid voelt zich als herboren (en jij ook!) Deze behandeling kan bij iedereen gebruikt worden. Overtuig jezelf en KLIK hier.

Microdermabrasie kan ook in elke behandeling ingebouwd worden. Wil je écht resultaat, dan moet je een kuur van 6 behandelingen doen.

SPOT-REDUCING

Met een zeer nauwkeurige precisie worden pigmentvlekjes met CO2 bevroren. Dit duurt maar enkele seconden per vlekje. Meteen na de behandeling ziet het vlekje rood. Daags nadien komt er een korstje op en dit valt na 10 à 14 dagen af (niet aan prutsen is de boodschap!). Na een tweetal weken zie je de nieuwe huid. Het is belangrijk om deze huid goed te beschermen in de zon! Ouderdomsvlekjes en hyperpigmentatie ontstaat door erfelijkheid, verouderen en natuurlijk ook door de zon. Doelgerichte apparatuur in de cosmetica dus.

Spot-Reducer Instituut Hilde Declerck Torhout

Spot-Reducer

ULTRASONE-GOLVEN

Ultrasone golven zijn niet voelbaar, het is een soort micromassage die de celwand meer doorlaatbaar maken en die de stofwisseling activeren. Zo kunnen alle cellen beter de producten opnemen en hebben alle werkstoffen een perfecte werking. Het effect is plumping, plumping, plumping! Deze behandeling is voor iedereen die een boost aan werkstoffen wil. De ultrasone volgen worden bij ons ALTIJD gebruikt bij de kuur van microdermabrasie. Dit geeft een super goed effect.

HUIDDIAGNOSE TOESTEL

Met deze computer bekijken we de huid van zéér dichtbij. De huid wordt 80 keer vergroot. Dat is schrikken! Je kan duidelijk meevolgen op het scherm hoe je huid er in de diepte uitziet. We meten de rimpeltjes, pigmentvlekjes, poriën, de vochtigheid enz. We kunnen het belang van verzorging en de producten hier goed aantonen. Wil je perfect weten wat je huid nodig heeft? Dan is dit toestel dé oplossing?

Huiddiagnosetoestel Instituut Hilde Declerck Torhout

Huiddiagnosetoestel

Met het zeer ruim gamma producten van Babor hebben we de beste resultaten. Zoals je hierboven kan lezen kan je met hulp van apparaten nóg betere resultaten boeken. Heb je nog vragen dan kan je gerust een mailtje sturen of eens langskomen. Voor meer info en prijzen kan je terecht op onze website: www.instituutdeclerck.be, huidverbetering.

Vriendelijke groet
Beauty blog Hilde Declerck Torhout

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

ampulles anti-rimpel Babor