Silis & the city … wij zijn er wild van. Jij ook?

 In Blog, Geen categorie, Juwelen
Onlangs was er een klant die vroeg of ik ook eens een blog over juweeltjes wilde schrijven. Leuk, tof… Bij deze wil ik jullie eens Silis voorstellen.

Silis voor dames!

Al die 2 toffe dames gezien op de foto? Dat zijn de ontwerpers : Karen en Nathalie. De naam Silis refereert naar ‘silly’ en dat is niet voor niets een knipoog naar crazy/fun/hapiness/love. Je voelt direct aan dat ze gepassioneerd bezig zijn met hun creaties en bovendien wordt dit vlekkeloos gecombineerd met de laatste trends.
Elk seizoen komen ze weer met nieuwe en toffe ontwerpen. In de zomer gaan ze volledig voor frisse en zomerse tinten met leuke zomerse bedeltjes. In de winter mag het allemaal iets meer in de warme trendkleuren die horen bij het koudere seizoen. Silis is niet enkel trendy, het is bovendien nog erg betaalbaar! Je gelooft het amper, als Silis bij ons levert, zijn we getikketakt om als eerste die doosjes te openen.

Deze winter zijn de armbandjes weer ‘musthave’!  Snake, The Bangle,The Strass, The leather…, dit allemaal in verschillende kleuren.  Alle armbandjes zijn steeds super leuk met elkaar te combineren. En we hebben geluk! De trend is om een hele resem armbanden aan te hebben…

Het motto van Silis luidt dan ook niet voor niets; ‘Get Addicted’.
Filmpje al gezien ? klik hier

Silis voor heren!

Vorig jaar kregen de dames in het hoofd om iets voor de heren te ontwerpen. En … bingo … een succes ! Alle armbanden zijn gemaakt van roestvrij staal en dit in combinatie met kralen in echte natuursteen.
En let op, denk maar niet dat dit voor mietjes is. Zelfs de stoerste binken zijn er zot van. Nog een filmpje
Wil je dit cadeau doen? Dit kan, ’t zit in een mooi doosje.
Benieuwd naar de collectie? Alles is nu binnen, kom maar gauw eens langs.

Vriendelijke groet

Beauty Blog Hilde Declerck
Torhout

Like onze Facebook pagina  Instituut Hilde Declerck.
Trouwens … al de nieuwe website gezien? www.instituutdeclerck.be

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Hoe verzorgen wij onze huid? Instituut Hilde Declerck TorhoutMicrodermabrasie instituut Hilde Declerck Torhout